James Blunt are concert la Cluj peste o săptămână. Ce spune el într-o publicaţie străină: „Fanii nu m-au dezamăgit niciodată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

James Blunt va concerta la Cluj pe 31 octombrie, la ora 20.00, eveniment prin care se va inaugura cea mai mare sală polivalentă din România. Concertul britanicului este principal atracţie a Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania (TiMAF 2014).

„Sunt nerăbdător ca împreună cu trupa mea să pornim la drum şi să cântăm aceste noi piese live, alături de altele mai vechi. Fanii nu m-au dezamăgit niciodată şi nu e nimic mai bun decât să cânt pentru ei la concerte. M-au încurajat incredibil de mult în aceşti ani“, a spus James Blunt pentru business-review.eu.

Aceeaşi publicaţie mai spune că James Blunt vine în România să-şi promoveze ultimul său album, „Moonlanding World Tour 2014“. Primul single de pe album , Bonfire Heart, este un succes.

Organizatorii evenimentului sunt cei de la Festivalul Internaţional de Muzică şi ArtăTransilvania (TiMAF 2014), care l-au adus, în 2012, la Cluj şi pe Michael Flatley.
Potrivit acestora, peste 50% dintre biletele de la categoria VIP au fost vândute. Un astfel de bilet costă 250 de lei şi poate fi achiziţionat din magazinele Germanos, Inmedio, Diverta, Poşta Românăşi on-line, de pe www.bilete.rosiwww.myticket.ro.

Cea de a patra ediţie a TiMAF 2014 se av desfăşura sub deviza„start“  în perioada 3-19 octombrie şi va cuprinde spectacole cu artişti internaţionali şi naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffiti. Evenimenteledin acdrul festivalului vor avea loc în peste 50 de locuri din Cluj-Napoca.

Mesajul lui James Blunt către fanii din România:

Mai puteţi citi:

James Blunt vine la Cluj pe 31 octombrie. Concertul său inaugurează cea mai mare Sală Polivalentă din ţară

VIDEO Sala Polivalentă din Cluj, mai scumpă cu fiecare an ce trece

În toamnă, Clujul ar trebui să aibă o Sală Polivalentă mai mare decât cea din Bucureşti