Cluj: Ţeapă cu locuri de muncă în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Ţeapă cu locuri de muncă în Italia

Poliţiştii clujeni au reuşit să prindă un bărbat care obţinuse 5.850 de euro după ce le-a promis mai multor persoane că le găseşte job-uri în Italia.

Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, a fost prins într-un local din Cluj-Napoca. Conform poliţiştilor clujeni, acesta este suspect de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

„Din cercetările efectuate şi în urma probatoriului administrat, bărbatul a recunoscut fapta comisă în luna iunie 2009, când a înşelat 39 persoane, de la care a pretins şi încasat suma de 5.850 de euro (150 de euro/persoană), pentru a le facilita obţinerea unui loc de muncă în Italia", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.
 
Modul de operare al bărbatului era foarte simplu: acesta s-a urcat alături de persoanele de la care a primit bani în autocarul ce urma să le ducă în Italia, iar pe traseu, într-o parcare din judeţul Alba, a coborât şi a fugit.

Conform poliţiştilor clujeni, în momentul în care a fost prins, bărbatul intenţiona să înşele un alt grup de persoane, prin aceeaşi metodă.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace