Cluj: 145 de pasageri au aşteptat peste cinci ore decolarea cursei WizzAir Cluj-Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cursa WizzAir Cluj-Napoca – Roma Fiumicino, care ar fi trebuit să plece la ora 13.35, a decolat de pe aeroportul clujean abia la ora 17.50.

Cei 145 de pasageri – 144 de adulţi şi un copil – au aşteptat peste cinci ore în aeroport, fără a primi prea multe lămuriri cu privire la motivele pentru care cursa a fost întârziată. Conform companiei WizzAir, o defecţiune tehnică a survenit la aeronava care ar fi trebuit să sosească de la Roma la Cluj. Aceasta a fost înlocuită, iar avionul a aterizat abia în jurul orei 17.00, după care a început îmbarcarea pasagerilor care urmau să zboare spre Roma.

Printre cei care au aşteptat avionul s-au aflat şi membrii unei delegaţii a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV). „Trebuia să ajungem la o conferinţă la Palermo, dar din cauza întârzierii, am pierdut şi legătura de la Roma”, a afirmat Sonia Sână, purtătorul de cuvânt al USAMV.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

   

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace