Tupeu: agenţi de pază prinşi dormind la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia va continua controalele Foto: Arhivă Adevărul

Deşi ştiu că sunt în vizorul poliţiştilor, agenţii de pază continuă să-şi facă de cap la locul de muncă. Controalele din ultimul timp nu i-au responsabilizat. Alte trei persoane au fost prinse dormind în timpul serviciului.

Poliţiştii spun că razia a avaut loc în noaptea de 9/10 noiembrie 2011 la 20 de firme din oraş. 30 de agenţi de pază au fost verificaţi, însă trei dintre ei au fost găsiţi dormind în timpul serviciului.

„Poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor. Trei agenţi de pază, care au fost depistaţi dormind au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă de 100 lei fiecare“, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Oamenii legii spun că acţiunile de prevenirea furturilor vor continua şi în perioada următoare pentru a-i determina pe patroni să asigure paza societăţilor pe care le deţin, dar şi pe agenţii de pază să respecte obligaţiile care le revin.