Sute de radare pe şosele de sărbători. Mii de poliţişti supraveghează traficul, vitezomanii "vânaţi" pas cu pas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de radare pe şosele de Sărbători. Mii de poliţişti supraveghează traficulŞoferii grăbiţi care apasă la maximum pedala de acceleraţie de sărbători  nu vor fi iertaţi. În aceste zile, sute de aparate radar sunt montate pe drumurile din ţară, iar două mii de poliţişti supraveghează traficul rutier, unii dintre ei chiar şi din elicopter.



Şoferii care încalcă regulile de circulaţie nu au nicio şansă de scăpare, zilele acestea. În perioada sărbătorilor de iarnă, aproximativ două mii de poliţişti, dotaţi cu peste 400 de aparate radar se află zilnic pe şoselele din ţară.

Traficul rutier va fi supravegheat şi de la înălţime, din două elicoptere ale Inspectoratului General de Aviaţie. Poliţiştii le recomandă şoferilor să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, să adapteze viteza şi să nu uite că paza bună trece primejdia rea.
 

Vă recomandăm şi:

Viteza excesivă, cauza tragediilor rutiere. Poliţia, cu ochii pe şoferii "grăbiţi"

Imagini de coşmar de la accidentul de pe DN3. Sfârşit cumplit pentru 3 tineri: ucişi de viteză pe loc, după ce maşina în care se aflau „a zburat“ într-o basculantă

Accident de motocicletă pe şoseaua Chiciului. Cum a ucis pe loc doi tineri teribilişti viteza excesivă

Cu permisul suspendat din 2014, s-a urcat la volan şi a provocat un accident

Accident pe DN3 Bucureşti-Călăraşi cu două victime. O maşină scăpată de sub control s-a înfipt într-un copac

FOTO Accident pe DN3B, în satul Tonea. Se zbate între viaţă şi moarte, după ce s-a înfipt cu maşina într-un copac

Accident cu patru victime la Plevna. Un bărbat a fost ucis pe loc de viteză, iar un altul se zbate între viaţă şi moarte