Neacordare de prioritate. Un motociclist fără permis, accidentat grav pe DN3A

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un echipaj de la Ambulanţă a intervenit rapid la locul accidentului Foto:Arhivă Adevărul

Un motociclist fără permis a fost urmărit de ghinion, duminică, 13 iulie. Bărbatul a fost accidentat la Lehliu-Gară de un şofer care nu i-a acordat prioritate de trecere. Acum victima, pe lângă rănile suferite, s-a ales şi cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul cu permis necorespunzător.

 

Poliţiştii care fost alertaţi la locul accidentului, pe DN3A au stabilit că Niculae T., de 57 de ani, din Lehliu-Gară, aflat la volanul unui autoturism marca Opel, la efectuarea manevrei de întoarcere a maşinii, a accidentat un motociclist. Şoferul nu a acordat prioritate de trecere, iar până la tragedie nu a mai fost decât un pas.

Cristian P., de 30 de ani, circula regulamentar cu o motocicletă marca Suzuki. În urma accidentului, ambii conducători auto au suferit vătămări corporale, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din verificările efectuate, a rezultat că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru categoria A. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul cu permis necorespunzător.
 

Vă recomandăm şi:

Accident cu 5 victime pe DN31. O femeie a fost ucisă de o maşină care a pătruns pe trotuar la Ciocăneşti

Accident grav cu 23 de răniţi pe A2, în drum spre mare. Un autocar cu 44 de călători, lovit de o maşină, s-a răsturnat pe câmp

FOTO Accident teribil pe A2, la Fundulea, în drum spre mare. Patru dintre cei cinci membri ai unei familii din Vâlcea au sfârşit într-un groaznic accident

UPDATE Accident în lanţ cu aproximativ 20 de maşini şi o persoană încarcerată. Traficul pe A2, închis temporar

Călăraşi: Accident pe A2 în dreptul localităţii Drajna UPDATE