Dan Alexa, antrenorul Dunării, înaintea meciului cu FC Voluntari: Pentru noi e foarte important să obţinem cele 3 puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dunărea Călăraşi merge la Voluntari duminică, 17 februarie, cu gândul de a obţine victoria. Partida se va disputa de la ora 15.00, pe arena Anghel Iordănescu. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Antrenorul Dan Alexa a declarat vineri într-o conferinţă de presă că echipa sa merge la Voluntari încrezătoare, cu gândul de a obţine victoria.  „Întâlnim o altă contracandidată a noastră la evitarea retrogradării. FC Voluntari este o echipă mult schimbată în bine de când a venit Bergodi ca antrenor. O echipă bine organizată, o echipă care acum 2 săptămâni a marcat 4 goluri cu Sepsi Sf. Gheorghe.  Va fi un meci greu, dar mergem încrezători. Suntem într-un moment bun, echipa a arătat că are foarte mare potenţial în aceste două jocuri, Steaua şi Chiajna. Am început bine acest miniretur. Pentru noi este foarte important să obţinem cele 3 puncte la Voluntari. Va fi un meci cred eu cu foarte mare miză, şi cred că-şi va pune amprenta asupra calităţii jocului. Importante sunt punctele, ” a spus Dan Alexa, citat de site-ul oficial ale echipei, afcdunareacalarasi.ro.