Bunuri în valoare de 248.900 de lei, confiscate la frontieră în ultimele 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 86.500 de persoane au trecut graniţa, ieri, cu peste 31.000 mijloace de transport (dintre care 13.500 automarfare). Pe sensul de intrare au fost aproximativ 44.000 persoane cu 15.600 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 41.600 persoane cu 15.400 mijloace de transport. Poliţiştii au confiscat în ultimele 24 de ore bunuri nedeclarate de peste 248.000 de lei.

În punctele de trecere şi "frontiera verde" poliţiştii de frontieră au constatat 47 fapte ilegale (19 infracţiuni şi 28 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini. În ultimele 24 de ore au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 248.900 lei. 

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 15.400 lei. Poliţiştii nu au permis intrarea în ţară a 90 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 12 cetăţeni români din diferite motive legale.

Vă mai recomandăm şi:

Peste 95.000 de persoane au tranzitat frontiera în ultimele 24 de ore

Punctele de frontieră, tot mai aglomerate. 88.900 de persoane au trecut graniţa în ultimele 24 de ore

Mai multe pentru tine:
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”