Amenzi în valoare de  peste 200.000 de lei, aplicate de poliţişti în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie în judeţul Călăraşi FOTO IPJ Călăraşi

Acţiunile pentru siguranţa comunităţii din acest weekend au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 5 persoane, precum şi dispunerea a  2 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 27 de conducători auto au rămas fără permis.

Peste 300 de poliţişti au acţionat la nivelul judeţului Călăraşi pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 3 acţiuni şi s-a intervenit la 205 evenimente, dintre care 200 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 27 de infracţiuni, 5 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 388 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei. 

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 5 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au fost reţinute 27 de permise de conducere şi retrase 5 certificate de înmatriculare.

Reamintim că dispozitivul de ordine şi siguranţă publică acţionează pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului Coronavirus (COVID 19), dar şi pentru a preveni şi combate ilegalităţile de orice fel.

În misiunile lor, poliţiştii au fost sprijiniţi de poliţişti locali, alăturându-se în activităţile în sistem integrant şi jandarmi.  

Mai multe pentru tine:
Alex Dobrescu, declarații de dragoste pentru Cristina Cioran: „Este femeia vieții mele. Femeia pe care am iubit-o și pe care o iubesc cel mai mult în viața asta”
Actorul român din Generația de Aur care, înainte să moară, le-a oferit tuturor o lecție: „Dacă ieși afară și te compari cu alții, vezi că sunt mulți Dumnezei în jurul tău”
24 mai: Mesajul „morse”, descoperirea lui Samuel Morse, cu care a fost inaugurată prima linie telegrafică din America
Statele Unite au anunțat lansarea, împreună cu UE, a unui mecanism de combatere a „propagandei ruse și chineze” în Balcani
Horoscop săptămâna 24-30 mai 2024. Patru zodii care își pot schimba destinul până la finalul lunii, dacă sunt atente la semne
Cine este și cum arată, de fapt, Carla’s Dreams, solistul acuzat că a urcat pe scenă drogat: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse”
O instanță din Franța a ordonat lui X să plătească redevențe către mass-media pentru utilizarea materialelor acestora
Biden a evitat să răspundă la întrebarea dacă SUA au dovezi ale crimelor de război israeliene
Concedieri pe bandă rulantă la Arad, în industria auto. Sute de angajați disponibilizați: „s-au redus foarte mult comenzile”
Declarații de ultimă oră despre audierile de la DNA. Un fost general SRI a oferit informații amănunțite pentru anchetă
Florian Coldea, urmărit penal de DNA. Control judiciar pentru generalul Dumitru Dumbravă