Aglomeraţie la frontiere. Peste 93.000 de persoane au tranzitat România într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Control la graniţă FOTO IGPF

Aproximativ 93.200 persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 32.300 mijloace de transport (dintre care 12.000 automarfare) au tranzitat România în ultimele 24 de ore. Conform Poliţiei de Frontieră, pPe sensul de intrare au fost aproximativ 47.600 persoane cu 16.100 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 45.600 persoane cu 16.200 mijloace de transport.

În ceea ce priveşte activităţile specifice, în  zonele de competenţă - punctele de trecere şi  “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat 60 fapte ilegale (16 infracţiuni şi 44 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 2.900 lei. Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 12.000 lei.

În ultimele 24 de ore nu s-a permis intrarea în ţară a 17 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 20 cetăţeni români din diferite motive legale.

Vă mai recomandăm şi:

Peste 95.000 de persoane au tranzitat frontiera în ultimele 24 de ore

Punctele de frontieră, tot mai aglomerate. 88.900 de persoane au trecut graniţa în ultimele 24 de ore

Mai multe pentru tine:
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Cum își asigura un tânăr din Olt banii de păcănele. Polițiștii i-au găsit acasă zeci de bancnote de 200 și 500 euro
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie