VIDEO Grav accident rutier pe DN 10, în zona Ciuta. O persoană a murit, iar alta este rănită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat din comuna Cislău

O persoană a murit iar alta a fost rănită în urma unui accident de circulaţie produs astăzi între localităţile Măgura şi Ciuta, pe DN 10. La locul accidentului a intervenit un echipaj de descarcerare, pentru scoaterea victimelor din maşinile avariate.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 11, pe DN 10, într-o pantă uşoară. Pe fondul carosabilului umed, un bărbat din oraşul Pătârlagele, în vârstă de 37 de ani, şoferul unui autoturism care venea spre Buzău, a pierdut direcţia şi a pătruns pe sensul opus, acroşând o autoutilitară ce tracta un autoturism, după care a intrat în coliziune cu maşina tractată.

În urma impactului, şoferul autoturismului tractat, un bărbat din comuna Cislău, în vârstă de 59 de ani, a decedat pe loc, în timp ce şoferul care a provocat accidentul a fost rănit grav, el fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Traficul în zonă a fost restricţionat aproape două ore, timp în care poliţiştii de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Buzău au efectuat cercetările ce se impun în astfel de situaţii.