Ţigări de contrabandă, ascunse într-o maşină parcată în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţişti din cadrul Biroului Poliţiei de Proximitate de la Poliţia Municipiului Buzău şi elevi aflaţi în practică au depistat în zona centrală a municipiului un buzoian de 69 de ani care oferea spre vânzare ţigări de diferite mărci.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că buzoianul avea într-un autotrism peste 800 de pachete de ţigări, de diferite mărci, fără banderole de marcaj.

Întreaga cantitate de ţigarete – 16.260 a fost indisponibilizată, valoarea capturii fiind estimată de poliţişti, conform metodologiei de calcul, la aproximativ 7.300 de lei. Valoarea prejudiciului cauzat urmează a fi stabilită de organele fiscale competente.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi „deţinerea de către o persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false” fapte prevăzute şi pedepsite de Legea nr.86/2006 Codul Vamal şi Legea nr.227/2015 Codul Fiscal.

Mai multe pentru tine:
Detalii incredibile din viaţa familiei regale britanice: Regele Charles, considerat „neajutorat” de răposata Regină Elisabeta II. Nici tatăl său nu îl ierta
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Elev răpit de pe stradă, imobilizat pe bancheta din spate a unei mașini și amenințat. Totul a pornit de la o fată
Consecințele hrănirii urșilor la marginea drumului. Șeful Salvamont Argeș: „Nu-ți bate joc de el încurajându-i cerșitul!”
Partidele din Bihor sunt încă indecise. Doar PNL şi-a depus listele, Ilie Bolojan cere votul pentru un nou mandat
Timișoara strălucește în Duminica Floriilor. Explozie de culoare și parfum în oraș FOTO VIDEO
Zodia binecuvântată de Paște. Este protejată de Dumnezeu și va trăi un adevărat miracol în zi de sărbătoare
Firea și-a depus candidatura la PMB însoțită de Ciolacu. Ce mesaj a avut pe tricou și ce i-a transmis lui Piedone
Ce oraș din lume este primul pe listă să fie distrus în cazul unui război nuclear. Documentele au fost declasificate
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă