Opt cazuri noi de îmbolnăviri cu COVID-19 în judeţul Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Transmiterea comunitară a noului coronavirus este tot mai evidentă la Buzău. În ultimele 24 de ore, autorităţile sanitare au raportat alte 8 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

Dintre cele 8 persoane din judeţul Buzău confirmate cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, 4 sunt pacienţi cu vârste cuprinse între 36 şi 77 de ani, internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. 

Alte două persoane, o femeie de 62 de ani şi un tânăr de 33 de ani au fost testaţi şi diagnosticaţi cu coronavirus la un laborator de analize privat. 

Toţi pacienţii depistaţi pozitiv în ultimele 24 de ore au fost transferaţi la Spitalul Municipal din Rm Sărat. Doi dintre cei 8 bolnavi nou confirmaţi sunt contacţi ai unor cazuri mai vechi. În toate aceste cazuri, autorităţile sanitare continuă anchetele epidemiologice.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică, numărul total de cazuri pozitive din judeţul Buzău a ajuns la 351, 170 de persoane fiind declarate vindecate şi externate. În prezent, în judeţul Buzău, se află în carantină un număr de 22 de persoane, iar pentru alte 1.047 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. 

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO