Elena Udrea, aşteptată duminică la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea va sosi duminică la Buzău, oraşul natal

Buzoianca Elena Udrea, unul dintre noii lideri ai Partidului Mişcarea Populară, va sosi duminică la Buzău. Vizita pe meleaguri natale a fostei pedeliste face parte dintr-un turneu prin ţară al liderilor PMP pentru a se pune bazele unor filiale puternice.

Unul dintre scopurile vizitei la Buzău a liderilor PMP este acela a pune la cale, alături de liderii locali ai partidului, strategia pentru alegerile europarlamentare, filiala din Buzău fiind considerată una importantă.

Întâlnirea cu membrii şi simpatizanţii Partidului Mişcarea Populară se va desfăşura la Sala Mare a Consiliului Judeţean Buzău, începând cu ora 15. Elena Udrea va fi însoţită la Buzău de preşedintele PMP, Eugen Tomac, de Florin Popescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, de fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, dar şi de alţi lideri marcanţi ai PMP. 

Citeşte şi: VIDEO Vor urma presiuni asupra liberalilor dinspre tabăra Tăriceanu, crede George Scutaru, liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor

Mai multe pentru tine:
Este considerată o delicatesă, însă te poate ucide. Cea mai periculoasă brânză din lume se fabrică în Europa
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Mituitorul judecătoarei din Suceava care se droga a evadat din arestul la domiciliu chiar înainte de condamnare