Căprioară fugărită de urs, salvată de un şofer. S-a întâmplat în judeţul Buzău VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căprioara a fost salvată, spune martorul     Sursa Pavel Petrişor Rădulescu

Ziua a început intens pentru Pavel Petrişor Rădulescu, fostul primar din Colţi, judeţul Buzău. O căprioară i-a sărit în faţa maşinii şi s-a oprit lângă un gard. După ce a coborât, şoferul a realizat şi de ce cornuta era extrem de speriată: era fugărită de un urs.

Pe înregistrarea postată pe Facebook de fostul primar din Colţi se poate observa ursul în plan îndepărtat, care la un moment dat se face nevăzut în pădure.

Este surprinsă şi căprioara care se odihnea lângă un gard. În momentul în care cel care filma s-a apropiat de ea, s-a ridicat şi a vrut să fugă. Nu a reuşit să se deplaseze prea mult, pentru că avea piciorul rupt şi o rană la coadă.

Acesta ne-a declarat că întâmplarea s-a produs pe DN10, pe raza satului Poieni, aproape de intersecţia spre Vălenii de Munte. 

”Era 6 dimineaţa când am văzut această scenă. Ursul era pe urmele ei iar căprioara a fugit spre şosea ca să se salveze. Am anunţat poliţia”, ne-a declarat Pavel Petrişor Rădulescu.

Acesta sunat la 112 şi a rămas pe loc, pentru a păzi căprioara rănită de haitele de câini, până când a ajuns un echipaj de poliţie.

A fost solicitat şi ajutorul unui medic veterinar, pentru a îngriji cornuta şi a o transporta într-un adăpost.

VIDEO Căprioară fugărită de urs

Vă recomandăm să mai citiţi:

Comorile străbunilor, la judecata nepoţilor. Resuscitarea artei tradiţionale în „Athosul românesc“ FOTO

„Lacul cu Butuci”, delta din inima Bărăganului. Localnicii speră să devină staţiune VIDEO

 

Cum arată „colţii” care dau numele unei celebre zone montane din România. Piatra semipreţioasă renumită în regiune