Accident stupid. A murit după ce a intrat cu maşina într-un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz

Un bărbat de 61 de ani, din comuna Poşta Câlnău, a murit după ce s-a înfipt cu maşina într-un stâlp pe uliţa în care locuia. Cu câteva minute înainte, bărbatul provocase o tamponare uşoară, dar a părăsit locul accidentului

Un bărbat de 61 de ani, din localitatea Zilişteanca, comuna Poşta Câlnău, a murit, joi după-amiază, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp chiar pe strada unde locuia. Evenimentul este cu atât mai şocant cu cât bărbatul fusese implicat într-o tamponare cu câteva sute de metri înainte de a intra cu maşina în stâlp, însă nu a vrut să aştepte agenţii de la Rutieră şi a plecat către casă. 

Medicii de la Ambulanţă care au sosit la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul prins între fiarele contorsionate ale maşinii.

Şoferul maşinii cu care bărbatul s-a tamponat înainte de tragedie spune că a încercat să îl oprească pentru că a simţit că acesta mirosea a alcool dar nu a reuşit.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz iar concluziile finale vor fi trase în urma necropsiei care va arăta dacă şoferul era băut în momentul în care conducea autovehiculul.