Viceprimarul Capitalei: Primăria a vândut două cabinete medicale prin licitație cu strigare

0
Publicat:

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu anunţă că a avut loc prima licitaţie cu strigare pentru vânzarea unor cabinete medicale, adjudecate pentru sumele de 40.000 de euro şi 50.500 de euro.

Licitația cu strigare a avut loc la Primăria Capitalei. Foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

Prima licitaţie cu strigare pentru vânzarea cabinetelor medicale a avut loc astăzi la Primăria Capitalei, în sala de şedinţe a CGMB. Au fost scoase la licitaţie patru cabinete medicale, însă doar pentru două s-au înscris ofertanţi. A fost o competiţie strânsă, dar corectă, organizată transparent. Pentru primul spaţiu, licitaţia cu strigare a pornit de la o valoare de 28.000 de euro. La finalul competiţiei, cabinetul medical a fost adjudecat pentru suma de 40.000 de euro. Competiţia pentru al doilea spaţiu a fost cea mai strânsă. Licitaţia a pornit de la valoarea de 21.000 euro, iar la final spaţiul a fost adjudecat pentru suma de 50.500 euro”, a scris viceprimarul, pe Facebook. 

  Bujduveanu menţionează că a deblocat activitatea de închiriere şi vânzare a spaţiilor cu destinaţia de cabinete medicale, asigurând proceduri transparente şi venituri pentru oraş, scrie Agerpres.

Pe 26 septembrie, Stelian Bujduveanu anunţa că Primăria Capitalei va organiza pe 2 noiembrie prima licitaţie publică deschisă cu strigare pentru patru cabinete medicale. 

Acestea sunt situate în bd. Basarabia nr. 19 (preţ minim de vânzare 27.140 de euro), str. Avrig nr. 9-19 (preţ minim de vânzare 66.780 de euro), bd. Regiei nr. 8, parter (preţ minim de vânzare 21.510 euro), bd. Regiei nr. 8, etaj 1 (preţ minim de vânzare 60.310 euro).

 Anterior, cabinetele medicale erau vândute sau închiriate prin negociere directă, dar în ultimii ani activitatea a fost blocată.