Un bărbat s-a aruncat de la etajul cinci la Parchetul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, reţinut pentru lipsire de libertate, a profitat de neatenţia poliţiştilor şi s-a aruncat în casa liftului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti de la etajul cinci al sediului din strada Scaune 1-3.

UPDATE ORA 13. 27 Poliţia Capitalei a declanşat o anchetă internă pentru a stabili dacă poliţistul care-l păzea pe bărbatul care s-a aruncat de la etajul Parchetului se face vinovat sau nu de neglijenţă în serviciu. Parchetul Judecătoriei sectorului 3 Bucureşti nu va propune nicio măsură preventivă faţă de bărbat până la stabilizarea acestuia.

UPDATE ORA 13.17 Bărbatul care s-a aruncat în casa liftului din sediul Parchetului Capitalei fusese reţinut după ce şi-ar fi bătut şi sechestrat concubina. „Învinuitul era cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate pentru că, la data de 09.08.2011 a închis-o pe fosta sa prietenă în locuinţa acesteia, a târât-o pe podeaua încăperii, după care a legat-o la gură cu ajutorul unei batiste şi i-a produs leziuni de comprimare la nivelul gâtului. Totodată, după ce a închis toate geamurile locuinţei, învinuitul a dat drumul la gaze spunând victimei că vor muri împreună. La scurt timp, învinuitul a ascultat rugăminţile victimei şi a ieşit din locuinţă împreună cu aceasta. Referitor la incidentul de la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti se efectuează cercetări de către procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti”, au declarat reprezentanţii Parchetului Capitalei.

UPDATE ORA 13.05 Accesul în incinta Parchetului Capitalei a fost restricționat pentru cercetări.

UPDATE ORA 13.00 Ambulanța îl va transporta pe bărbat la Spitalul de Urgență Floreasca. Între timp se fac verificări despre împrejurările în care s-a produs incidentul.

UPDATE ORA 12.50 Medicii spun că tânărul în vârstă de 30 de ani a suferit un traumatism cranian grav după ce a sărit de la aproximativ 15 metri și va fi transportat cu ambulanța la spital.

La fața locului se află trei echipaje SMURD. Din primele informații, bărbatul este rănit, dar a supraviețuit.

Acesta fusese reţinut de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 3 pentru lipsire de libertate și vătămare corporală. El era cercetat de polițiști după ce și-ar fi sechestrat concubina.

Bărbatul a fost ridicat ieri, la ora 16, şi urma să fie adus astăzi în faţa judecătorilor pentru mandat cu propunere de arestare preventivă.

Vom reveni cu amănunte