„Sexgate la Monnet“: nota 4 la purtare pentru eleva-problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eleva de la „Jean Monnet“, Oana R., care şi-a acuzat profesorul de viol la începutul acestei luni, a primit nota 4 la purtare pentru că a ştirbit imaginea prestigiosului liceu din Capitală.

O comisie de anchetă din cadrul Liceului „Jean Monnet“ din Capitală a analizat faptele care s-au petrecut în excursia organizată în 28-30 octombrie la Predeal, în urma căreia o elevă a depus plângere împotriva profesorului de sport, acuzându-l că a violat-o.



Click pe imagini pentru fotogalerie

Potrivit Antena 3, Oana R., a fost pedepsită drastic pentru scandalul sexual prin care a terfelit imaginea Colegiului Naţional „Jean Monnet“. Mai mult decât atât, dacă acuzaţiile ei se vor dovedi false, fata ar putea fi chiar exmatriculată.

Aceeaşi soartă ar putea-o avea şi ceilalţi colegi care au participat la celebra excursie la Predeal, deoarece au încălcat regulamentul şcolar consumând alcool.



Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie   

„Notă observatorie“ pentru profa de religie

Nici profesorii n-au scăpat nepedepsiţi de conducerea instituţiei. Astfel, profesoarei de religie i s-a retras dreptul de a mai organiza excursii.
Liceul Jean Monnet nu mai poate organiza excursii pentru clasele V-XII, profesoara de religie care a fost în excursia de la Predeal a fost atenţionată cu „notă observatorie“, iar elevii care au avut un comportament necorespunzător vor fi sancţionaţi, potrivit raportului comisiei de anchetă a şcolii, informează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), ca urmare a incidentului petrecut în excursia organizată la Predeal, în care au fost implicaţi profesorul de educaţie fizică şi o elevă a Liceului Teoretic „Jean Monnet“, au fost luate mai multe măsuri care au vizat atât elevii cât şi profesorii care nu au respectat regulamentul şcolar.

Mai citeşte:

Mărturii incendiare în cazul „Sexgate la Monnet“. Iubita lui Radu Mazăre, elevă a prestigosului liceu: «Oana s-a dus în cameră peste prof»

Sexgate la Jean Monnet. Tatăl elevei: „Profesorul i-a spus că s-a îndrăgostit de ea!“ GALERIEFOTO

FOTO Colegii fetei de la „Jean Monnet“ se solidarizează cu profesorul acuzat de viol: „Oana ducea lipsă de popularitate. De aceea face atâta scandal“

Profesorul de la „Jean Monnet” acuzat de viol a luat 8.30 la titularizare

Eleva de la Jean Monnet care susţine că a fost violată de profesorul de sport riscă să fie sancţionată. Liceul a început propria anchetă

Mărturii din excursia-sexy cu elevii de la Jean Monnet, de la Predeal: Niciun bărbat întreg la minte n-ar abuza sexual o minora răsfăţată!

„Sexgate la Monnet“: nota 4 la purtare pentru eleva-problemă


SEXGATE LA JEAN MONNET Elevii spun că, după ce ar fi fost violată de profesor, Oana era veselă şi se visa cu dascălul la Paris