Rudele casierei de la coafor, sfâşiate de durere: "Sper ca acest monstru să primească cea mai grea pedeapsă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al casierei ucise cu sânge rece luni seara la coaforul Perla a fost ridicat astăzi de la Institutul Naţional de Medicină Legală din Bucureşti. Familia victimei s-a ferit de ochii presei şi a trimis o maşină neagră care să o transporte pe Mariana Bendre direct la capela din Cimitirul Militar Ghencea.

Coşciugul a fost depus la capelă în jurul orei 11.30 unde o aşteptau deja cateva rude şi prieteni apropiaţi.  Sfâşiaţi de durere, membrii familiei Bendre s-au abţinut să îşi arate durerea în public şi au cerut discreţie din partea jurnaliştilor prezenţi.

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan!

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

EXCLUSIV Primele imagini din coaforul groazei: „Urme din creierul femeii împuşcate în cap sunt încă pe jos“


Timp de câteva ore, capela a fost vizitată de zeci de apropiaţi care au vrut să îşi ia rămas bun de la victima agentului criminal. Printre aceştia s-au numarat foarte multe colege de breaslă de-ale Marianei Bendre care s-au arătat îngrozite de gestul barbatului ce a deschis focul în coaforul groazei. Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010! şi Cum a ajuns poliţist asasinul care a executat opt oameni: promovat de la şofer la agent pe criterii politice!

 „Încă nu pot să cred că atâţia oameni au avut de suferit din cauza unui nebun. De ce din cauza unei probleme de familie ajung să plângă acum atâţia oameni? Este de neexplicat şi sper ca acest monstru să primească cea mai grea pedeapsă” declară printre lacrimi, una din fostele colege ale Marianei.

Despre Mariana, toţi colegii vorbesc ca despre un om foarte pozitiv şi sensibil. „Avea acasă o familie fericită pe care o iubea şi pentru care era în stare să facă orice. Nimic nu o obosea şi făcea totul cu o dragoste şi o intelegere neimaîntâlnită. O femeie frumoasă, blândă şi zâmbitoare care avea întotdeauna o vorbă bună pentru oricine.”

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!


CUTREMUR ÎN POLIŢIE A treia propunere a ministrului Berca pentru şefia Poliţiei Capitalei este Lucian Guran, schimbat în 2011 din aceeaşi funcţie

Pentru fratele casierei de la Perla, ziua de astăzi a fost mai mult decât a putut suporta, aşa că apropiaţii familiei l-au scos pe bărbat din capelă şi l-au dus undeva în spatele cimitirului, unde l-au aşezat pe o bancă, ferit de ochii presei.

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu

Este exclus ca fratele Marianei să fi fost amantul Florinei

O rudă a Marianei Bendre a încercat să explice pentru reporterii bucuresti.adevarul.ro drama prin care familia lor trece în aceste zile şi să pună punct zvonurilor conform cărora, fratele Marianei ar fi fost amantul Florinei Vlădan.

„Vă pot asigura că nu se poate pune problema astfel. Fratele Marianei locuieşte la mai mult de 200 de kilometrii de Bucureşti, are o nevastă foarte frumoasă care i-a dăruit un copil şi se iubesc enorm. Nu văd nici un motiv să o înşele şi pe lângă asta, i-ar fi foarte greu să o facă pentru că locuieşte la o distanţă destul de mare de Florina Vlădan” a explicat un membru a familiei Bendre. Citeşte AICI cum a avut loc masacrul de la coafor!

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 40 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi