Poliţia Capitalei, primele audieri în cazul atacului violent din trafic. Suspecţii sunt acuzaţi de tâlhărie şi lipsire de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Digi24

Poliţiştii din Bucureşti au făcut primele audieri în cazul celor doi bărbaţi care au atăcat cu violenţă pasagerii unei alte maşini, staţionată la semafor, în plin centrul oraşului.

Cei doi bărbaţi care au atacat violent, în trafic, trei persoane, sunt audiaţi, la Secţia 1 din Capitală. Poliţia a deschis dosar penal pentru lipsire de libertate şi tâlhărie. Din informaţiile pe care anchetatorii le au până acum, este vorba despre o reglare de conturi între traficanţi şi consumatori de droguri. Potrivit primelor informaţii, unul dintre ei ar fi fost dator agresorilor pentru o pungă de marihuana pe care o primise în urmă cu un an şi pe care nu o plătise.

„În cauză, Secţia 1 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a declanşat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată. Au fost identificate mai multe persoane şi au fost declanşate investigaţii, fiind efectuate şi audieri", a transmis Inspectoratul de Politie al Municipiului Bucuresti. 

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în acest caz, procurorii desfăşoară încă cercetări in rem (cu privire la fapte - n.red.), iar în acesta etapă a anchetei, instituţia nu poate comunica detalii cu privire la cercetări.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în acest caz, procurorii desfăşoară încă cercetări "în REM" (cu privire la fapte - n.red.). Iar în acesta etapă a anchetei, instituţia nu poate comunica detalii cu privire la cercetări.

Doi indivizi s-au năpustit asupra unei maşini oprite la semafor şi i-au lovit cu sălbăticie pe cei doi pasageri. Au avut chiar curajul să intre în automobil, unde au continuat să împartă pumni. Incidentul a fost filmat de mai mulţi martori, însă niciunul nu a apelat la 112.

Imaginile atacului au fost filmate în jurul orei 18:00, în zona Spitalului Sfânta Maria. În imaginile surprinse de o cameră de bord a unei maşini apar doi indivizi care coboară de pe trotuar şi merg printre maşinile care staţionau la semafor. Se opresc în dreptul unui autoturism, apoi, fără ezitare, merg la cel din faţa lui, iar unul dintre indivizi începe să dea cu pumnul, fără milă, în persoana aflată în dreapta.

Apoi, deschid portiera din spate şi intră în maşină unde lovesc persoanele aflate acolo. Informaţiile iniţiale indicau că pe banchetă erau două femei, dar autorităţile spun că este vorba despre doi bărbaţi cu părul lung.

Înregistrarea poate fi urmărită aici.