Peste 200 de noi locuri de parcare de reşedinţă vor fi realizate în acest an în sectorul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă 229 de noi locuri de parcare de reşedinţă vor fi realizate anul acesta în sectorul 2.

Primrăia Sectorului 2 continuă astfel programul de extindere a parcajelor la sol în zonele aglomerate de blocuri pentru a oferi bucureştenilor posibilitatea de a-şi gara autovehiculele la domiciliu.

Specialiştii Primăriei Sectorului 2 au identificat deja 4.000 de metri pătraţi de terenuri libere în străzile Rovine numerele 1-3, Chiristigiilor numărul 2 şi Colentina numărul 62 A care sunt pretabile pentru amenajarea locurilor de parcare, a aleilor de acces pentru autovehicule şi pietoni, precum şi pentru zonele verzi care vor înfrumuseţa noile investiţii edilitare.

După curăţarea terenurilor şi nivelarea acestora vor începe lucrările de turnare a asfaltului, amenajarea aleilor şi trotuarelor, numerotarea locurilor şi plantarea de material dendrofloricol.

Primăria Sectorului 2 va continua activitatea de identificare a terenurilor dintre blocuri, pretabile pentru amenajarea de noi locuri de parcare pe care să construiască parcaje la sol pentru bucureşteni care vor fi oferite spre închiriere.