O maşină s-a agăţat într-un cablu în centrul Capitalei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin centru al Capitalei, o maşină a agăţat un cablu suspendat abandonat, probabil, de firmele de cablu sau internet după ce acestea s-au conectat la sistemului subteran NetCity. Şoferul autoturismului nu a observat cablul pe care l-a agăţat, dar a fost atenţionat de un pieton.

O maşină din Capitală a agăţat un cablu suspendat în timp ce se traversa intersecţia Batiştei cu Carol Davila. Şoferul nu a observat iniţial incidentul, dar a fost atenţionat de un pieton care trecea prin zonă.

Momentul în care maşina s-a agăţat de cablu poate fi văzut aici: 

În multe dintre cartierele din Capitală pot fi văzute cabluri care atârnă fără folos după ce firmele de telefonie, cablu sau internet s-au cablat la sistemul subteran Netcity. Acestea sunt inestetice şi, uneori, pun în pericol siguranţa şoferilor şi a pietonilor. 

Parte a unui proiect demarat de Primăria Capitale în 2006, Netcity este infrastructura subterană de telecomunicatii a Municipiului Bucureşti, care asigură suportul necesar de realizare a retelelor de comunicaţii electronice pentru operatorii de telecomunicaţii, imbunatatind totodată aspectul vizual al oraşului prin migrarea reţelelor de cabluri aeriene în subteran.