Metrorex: Cei care şi-au luat bilete prin SMS le pot utiliza până la jumătatea lunii august

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Biletele de intrare la metrou pot fi utilizate până la jumătatea lunii august FOTO Mediafax

Bucureştenii care obişnuiau să îşi cumpere bilete de metrou prin SMS nu o mai pot face, după ce a expirat contractul pe care Metrorex îl avea cu firma Telcor. Cu toate acestea, cei care şi-au cumpărat deja călătorii prin SMS le pot utiliza până la jumătatea lunii august.

După ce a fost sistată plata călătoriilor prin SMS, reprezentanţii Metrorex au anunţatat că cei care şi-au cumpărat bilete în acest fel le vor putea utiliza până la jumătatea lunii viitoare.  

„Călătorii care au achiziţionat SMS-uri pentru accesul în metrou pot să le folosească până la jumătatea lunii august. Metrorex a repus în funcţiune, în cursul zilei de astăzi (n.r. duminică, 5 iulie), serviciile de validare în toate staţiile de metrou.Metrorex anuntă că deocamdată nu mai pot fi achiziţionate noi cartele prin sistemul SMS“, se arată într-un comunicat de presă.

Directorul Metrorex explică

Cei care doreau să îşi cumpere bilete de călătorie cu metroul prin SMS nu o mai pot face de la începutul acestei luni, iar măsura a venti după ce contractul prevăzut pentru acest proiect a expirat.

„A fost un contract experimental ca să spun aşa, care a expirat. El a durat totuşi destul de mult, vreo trei ani, dar nu s-a făcut o procedură. Consiliul de Administraţia a zis că e nevoie de o procedură, să se facă licitaţie şi să nu se mai continue cu vechii parteneri. Totuşi vreau să-l mai introduc o dată pe ordinea de zi, să încerc să conving Consiliul“, a precizat, pentru Adevărul, directorul Metrorex, care a spus că ştie că s-a creat o neplăcere pentru cei care foloseau acest serviciu.