Instanţa a decis: încă 30 de zile de închisoare pentru Vlădan pentru că şi-a premeditat atacul-armat de la coafor cu o săptămână înainte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Vlădan, criminalul care şi-a ucis soţia şi colegă de-a acesteia şi a împuşcat alte şase în Coaforul de la Perla, va sta încă 30 de zile după gratii din cauza analizei psihiatrice, care arată că acesta a avut discernământ şi că şi-a programat pas cu pas asasinatul.

Gheorghe Vlădan, criminalul care şi-a ucis soţia şi colegă de-a acesteia şi a împuşcat alte şase în Coaforul de la Perla, va sta încă 30 de zile după gratii din cauza analizei psihiatrice, care arată că acesta a avut discernământ şi că şi-a programat pas cu pas asasinatul.

Ieri, Parchetul a înaintat Tribunalului Bucureşti referatul cu propunere de prelungire a duratei arestării preventive pentru o perioadă de încâ 30 de zile, începând cu data de 5 aprilie 2012, până la data de 4 mai 2012.

Click pe poze pentru fotogalerie cu poliţistul criminal şi soţia sa din perioada în care trăiau o poveste de dragoste incendiară!

Cererea a fost aprobată azi de către instanţă, iar Vlădan va mai petrece încă o lună după gratii.

Această decizie a venit în urma expertizei psihiatrice la care a fost supus criminalul la Spitalul-Penitenciar Bucureşti-Jilava, care a arătat că acesta a avut discernământ când a comis atacul-armat şi mai mult, chiar şi-a pregătit asasinatul cu o săptămână înainte.

Rezultatul buletinului de analiză în cazul probelor biologice ce i-au fost recoltate lui Gheorghe Vlădan, la Institutul Naţional de Medicină Legală, arată că acesta avea o alcoolemie de 0,25 grame la mie şi luase medicamente antidepresive.

În timp ce a fost internat la Spitalul-Penitenciar Bucureşti-Jilava, ucigaşul a fost considerat de medici prea periculos şi de aceea a fost ţinut singur, sperat de ceilalţi deţinuţi.

Citește și:

Avocata poliţistului criminal vrea să-l scoată nebun pe Vlădan: încearcă să-l interneze într-un spital de psihiatrie pe agent

MASACRUL DIN COAFOR Motivaţie de ucigaş: „Mi s-a descărcat arma" (FOTOGALERIE)

Criminalul de la coafor şi-a ieşit din minţi după ce soţia acestuia l-a căutat de pistol în buzunar

Tot filmul masacrului de la coafor. Împuşcaţii: „Ne-a vorbit calm, a scos pistolul şi ne-a spus: Vă arăt eu vouă! Apoi ne-a executat"

MASACRUL DE LA COAFOR Poliţistul-asasin şi-a schimbat declaraţia: „Arma s-a declanşat din greşeală. Dormisem două ore în 20 de zile"

EXCLUSIV El este bărbatul pe care poliţistul-asasin era gelos că se iubeşte cu soţia lui. Un personaj discret, a cărui soră a fost executată de Vlădan! (FOTOGALERIE)

Citeşte AICI un reportaj impresionant despre suferinţa rudelor manichiuristei! 

EXCLUSIV Prima fotografie cu fiul poliţistului asasin, cum îşi plânge mama lângă sicriu