FOTOGALERIE Nici gerul nu le-a tăiat bucureștenilor pofta de plimbare.Săniuș și partide de șah în parcurile din Capitală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperatura de astăzi de minus 10 grade nu i-a împiedicat pe locuitorii Capitalei să se bucure de razele de soare, cu dinți, ce-i drept, care strălucea la orele prânzului. Derdelușurile erau cele mai căutate de cei mici, în timp ce oamenii mai în vârstă se întindeau la partide de șah sau table.

Reporterii „Adevărul“ au dat o raită prin parcurile bucureștene și au găsit un fenomen neașteptat: de la copii, până la pesionari care se distrau sau se relaxau la minus 10 grade Celsius.

La o vorbă în Cișmigiu

În Cișmigiu, chiar de la intrare, o doamnă dădea de mâncare porumbeilor care se strânseseră cu sutele în jurul ei. Cei mai tineri începeau să-i alerge, să se joace cu ei și să-i fotografieze, însă păsările nu părăseau perimetrul cu firimituri.

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini din Cișmigiu!

Aleile, chiar dacă acoperite cu un strat subțire de zăpadă, erau tocmai buen pentru o plimbare de iarnă. Cei mai în vârstă își făceu loc pe câte o băncuță și se întindeau la vorbă, dar și la sportul lor preferat, șahul. Cei care se simțeau mai norocoși se încumetau chiar la o partidă de table.

Tinerii erau și ei așezați pe bancile acoperite cu zăpadă, bucurându-se de peisajele sezonului rece. Cei mici erau cei mai fericiți, zâmbind de pe sania trasă de părinți.

O partidă de șah în Moghioroș

În parcul Moghioroș din cartierul Drumul Taberei, voia bună se simțea chiar de la intrare: copii se dădeau pe derdeluș, unii cu sania, alții cu punga, însă toți râdeau și se distrau de minune.

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini din Moghioroș!

Și aici, cei mai vârstnici își găsiseră adăposturi unde atmosfera se încălze de la partidele încinse de șah sau de table.

Cu sania prin Herăstrău

Parcul acoperit de zăpadă era un adevărat loc de joacă pentri cei mici. Unii erau plimbați cu sania de părinții lor, în timp ce alții se jucau, afundați cu totul în nămeți.

Tinerii se plimbau liniștiți pe aleile parcului, bucurându-se de soarele care le mai încălzea puțin fețele înghețate.

CLICK pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini din Herăstrău!