Ziua îndrăgostiţilor, sărbătorită la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Braşov, Ziua Îndrăgostiţilor va fi sărbătorită în aproape toate pizzeriile, restaurantele şi pub-urile din Braşov, care au oferte speciale cu această ocazie: pizza în formă de inimă, cine romantice, concursuri de declaraţii de dragoste sau căsătorii pentru o zi, cu semnarea unui certificat care să oficializeze relaţia.

DIstracţia va fi la ordinea zilei şi la Coresi Mall, unde sunt organizate mai multe evenimente. Sâmbătă,13 februarie, este progrmat un moment festiv al elevilor Liceului de Muzică “Tudor Ciortea” din Braşov. De la ora 11.00, la scena din Piaţa cu Copaci, ne vom de talentul acestor tineri în cadrul Galei Concursului Naţional de Interpretare Vocală „Crai Nou”, unde va fi prezentă  soprana Felicia Filip, preşedintele juriului în cadrul acestui concurs!

Voia bună va continua de la ora 15.30 la scena din Piaţa cu Copaci, unde vom celebra împreună Ziua Internaţională a Radioului. Aşadar, vei putea face cele mai ingenioase şi romantice dedicaţii pentru persoana iubită live!

Începând cu ora 17.45, este pregătit un show plin de energie şi voie bună, pe ritm de percuţie, alături de trupa Slick Drum Events. „Dacă vrei să îţi încerci talentul în a mânui tobele, acesta este momentul ideal. Participarea este gratuită!”, au precizat organizatorii

Duminică, 14 februarie, de la ora 11.00, braşovenii sunt invitaţi alături de cei mici tău să îşi rezerve un loc la scena din Piaţa cu Copaci pentru un spectacol alături de Zâna cea bună de la Party-Nation. Piticii vor descoperi bucuria de a-şi dărui prietenia şi de a fi alături de  cele mai îndrăgite personaje de poveste.

De la ora 14.00, dacă vii la Şezătoare, cei care vin la mall vor putea face un dar minunat persoanei iubite, handmade şi personalizat chiar de ei. Participarea este gratuită la atelierul de creaţie unde trebuie doar să pui multă dragoste şi imaginaţie în cadoul pentru persoana iubită!

Seara se va încheia alături de echipa Step in 2 Salsa. Este o provocare pentru perechile de îndrăgostiţi care se vor simţi bine pe ringul de dans, alături de cei care împărtăşesc aceeaşi pasiune, de la ora 17.30, la scena din Piaţa cu Copaci.