World Doctors Orchestra va concerta  la Biserica Neagră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Orchestra formată din 100 de medici pasionaţi de muzică va susţine concertul din Braşov pe 27 mai în beneficiul bolnavilor de epilepsie.

World Doctors Orchestra este un ansamblu din care fac parte aproximativ o sută de medici muzicieni din peste 50 de ţări din întreaga lume, scopul acestei orchestre fiind acela de a aminti că dreptul la sănătate, îngrijire şi condiţii medicale egale nu depinde de graniţe geografice sau de interese politice şi economice. World Doctors Orchestra susţine de două sau trei ori pe an concerte în scop caritabil, iar în mai 2016 este rândul României să fie una dintre opririle grupului. Medicii vin în România cheltuind timpul şi banii proprii. Cauza pe care o susţine World Doctors Orchestra în România este legată de necesitatea înfiinţării reţelei naţionale de telemedicină pentru epilepsie. Concertul de la Braşov are loc în 27 mai la Biserica Neagră.
 

Mai multe pentru tine:
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Jurgen Klopp, sfat pentru succesorul său, ales deja de Liverpool. „Cormoranii” intră într-o nouă eră
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Cum a devenit salcia simbolul Floriilor. De la rituale sacre şi legende, până la medicină şi industrie
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO