Un autoturism s-a răsturnat într-o râpă, la Dâmbu Morii UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În momentul producerii incidentului, în maşină se aflau şoferul şi o femeie. Din fericire, autoturismul nu avea viteză şi s-a oprit într-un copac. Cele două persoane au scăpat tefere, dar au tras o sperietură zdravănă.

Martorii spun că şoferul maşinii, un Peugeot 206, cobora cu maşina o pantă. La un moment dat, bărbatul a oprit preţ de câteva minute, iar când a repornit autoturismul, a ajuns direct în râpă.

  „Cred că roţile erau îndreptate spre râpă şi a când a pornit maşina, a luat-o în râpă. M-am dus repede să văd ce s-a întâmplat. În autoturism se aflau un bărbat şi o femeie, ambii trecuţi de 50 de ani, care cred că erau soţ şi soţie. I-am întrebat dacă sunt în regulă, şi mi-a spus că nu au păţit nimic", a spus Dan Milea, de 24 de ani, localnic.

Eram pe partea cealaltă a drumului şi am văzut că maşina că s-a întreptat direct spre râpă. Am văzut-o coborând printre crengi, apoi s-a oprit. Am sunat la 112, apoi am plecat cu maşina să aştept echipajele de intervenţie pentru a le arăta unde trebuie să ajungă", a spus Vasile Prodan, de 52 de ani, martor.

La faţa locului au sosit patru maşini de intervenţie, dintre care două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă, care s-a asigurat ca maşină să nu se răstoarne. „Intervenţia a durat în jur de o oră şi jumătate. Cele două persoane care se aflau în maşină au fost transportate cu echipajele SMURD la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Washingtonul anunţă un ajutor militar de şase miliarde de dolari pentru Ucraina. Prioritate au sistemele Patriot VIDEO
Fabrică veche de la 1880, ajunsă mall. Ce scria presa din anii '70 despre această glorie a industriei românești
Contra-propunerea pentru un armistiţiu, „ultima şansă” a Hamas, înainte de ofensiva militară planificată a Israelului în Rafah
FCSB - Farul se joacă diseară, cu titlul pe masă. Condiția simplă prin care roș-albaștrii devin campioni
Descalificare la Survivor All Stars România. Cine este concurentul care va părăsi competiția din Republica Dominicană
Preşedintele Erdogan speră că următorul secretar general al NATO va aborda preocupările Turciei cu privire la terorism
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
România, campioană europeană, se luptă pentru aur la Campionatul Mondial de Dans Sportiv din China FOTO
„Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte“: UE scoate armele din dotare împotriva Chinei | Politico
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”