Un agent de pază a pulverizat spray lacrimogen într-un autobuz după ce o femeia i-a cerut să-i cedeze locul. O adolescentă a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul s-a întâmplat într-un autobuz RAT: FOTOAndrei Paul.

Bărbatul de 45 de ani a pulverizat cu spray într-un autobuz plin cu călătorii. Oamenii au fost evacuaţi rapid, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Agentul de pază era băut şi s-a supărat când o femeie i-a cerut să îi cedeze locul. A înjurat-o, iar când alţi călători au sărit în apărarea femeii, bărbatul a făcut scandal. Supărat că şoferul i-a cerut să coboare, a pulverizat cu spray lacrimogen în autobuz.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că un bărbat în vârstă de 45 ani, de profesie agent de pază, pe fondul consumului de băuturi alcoolice a avut o neînţelegere cu o persoană de sex feminin relativ la neacordarea unui loc liber. Întrucât acesta a folosit un limbaj indecent, în sprijinul persoanei de sex feminin au intervenit şi alţi pasageri, producându-se o dispută verbală. Conducătorul mijlocului de transport în comun i-a solicitat să coboare în staţia RAT ITC – Brânduşelor. În momentul coborârii acesta a pulverizat mai multe jeturi de spray iritant-lacrimogen pe a doua uşă, cât şi pe cea a şoferului, determinând astfel pasagerii să coboare. O minoră în vârstă de 13 ani a fost preluată de echipaj al ambulanţei, fiind transportată la Spitalul “Mârzescu”, fără a fi dispusă internarea sa“, se arată în comunicatul poliţiştilor.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz.