Ofertă la Bran: cearşafuri spălate la covată în bucătăria pensiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cearşafurile erau puse la înmuiat în blocul alimentar. FOTObrasovultau.ro

După ce au primit mai multe reclamaţii de la turişti, inspectorii de la Protecţia Consumatorului au făcut un control la o vilă, care numai pensiune turistică nu se poate numi.

Verificările au început în blocul alimentar. „Nu a fost igienizat niciodată, ulei ars este de foarte mult timp rămas, murdărie, cearceafurile sunt spălate aici într-o cuvă în condiţii total improprii”, a declarat Sorin Susanu cms. şef Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului Regiunea Centru Braşov, citat de brasovultau.ro.

Nici camerele nu respectau regulile. „Spaţiile sunt neconforme pentru că nu poate să existe o suprafaţă nefinisată odată ce acesta vilă este deschisă circuitului turistic, zone rămase fără parchet, aşternuturile sunt pe jos şi sunt neconforme pentru că trebuie să fie albe”, a mai spus Sorin Susanu, citat de brasovultau.ro. În plus vesela nu era bine curăţată. Prorpietarii au încercat să se justifice spunând că este doar o casă privată. În schimb pe net îşi făceau reclamă ca pensiune turistică şi ofereau cazare.

.