Ocolitoarea Săcele a fost abandonată de guvernanţi. S-a retras finanţarea deşi mai era de turnat doar asfaltul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările au început în primăvara acestui an. Foto:Adevărul

Investiţia se cifrează la 10,3 milioane de lei (fără TVA) şi a fost suportată în totalitate de la bugetul de stat, prin Ministerul Transporturilor (respectiv Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România).

Acest tronson are o lungime de 4,3 km şi face legătura între DJ 103 B (spre Tărlungeni), trece prin spatele platformei industriale Electroprecizia SA şi se intersectează cu DN 1 A în zona cartierului Gârcini.

„Filiala Braşov a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri a primit vineri un ordin de oprire a lucrărilor, motivul fiind lipsa resurselor bugetare. Obiectivul este realizat în proporţie de 90%. Mai trebuie doar turnat asfaltul şi amenajate rigolele de pe marginea drumului. Este păcat să întrerupi lucrări de asemenea anvergură într-un stadiu final pentru că, dacă va trece mult timp până la reluarea lor, ceea ce s-a făcut până în acest moment se va degrada" a spus Primarul din Săcele Radu Nistor, citat de gazetabrasovului.ro.

Stupid este faptul că aceleaşi autorităţie care acum au retras finanţare, lăudau proiectul la inaugurarea lucrărilor în această primăvară.