Microbuz de transport persoane, răsturnat pe Drumul Morţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un microbuz de transport persoane s-a răsturnat, duminică seară, pe DN13, numit şi Drumul Morţii din cauza numărului mare de victime din cauza accidentelor.

Update: Trei victime, toate de sex feminin, au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, după ce un microbuz de transport persoane, înmatriculat în Satu Mare, s-a răsturnat duminică seara pe DN13 Braşov - Târgu Mureş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, este vorba despre o femeie în vârstă de 63 de ani cu traumatism cranio-cerebral şi toracic, alta în vârstă de 75 de ani, cu traumatism cranio cerebral şi traumatism toraco-abdominal, iar a treia victimă prezenta un traumatism la şold şi o factură de femur.

Microbuzul se îndrepta spre Satu-Mare şi se pare că din cauza condiţiilor meteo, carosabil alunecos şi vânt puternic, acesta nu a mai putut fi controlat, răsturnându-se în afara părţii carosabile.Potrivit primelor informaţii, ar fi şapte victime, iar pentru acordarea primului ajutor au plecat două echipaje SMURD şi trei de la Ambulanţă, plus descarcerarea.

Accidentul s-a produs în zona fabricii Olympus – Hanul din Ardeal. Victimele ar fi conştiente. Cinci dinte victime ar fi ieşit dintre resturile maşinii, dar două încă sunt captive.

Revenim cu amănunte!