FC Braşov a pierdut cele trei puncte în ultimul minut VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul meci al etapei a XXII-a din Liga I, FC Braşov a terminat la egalitate, aseară, scor 1-1, partida susţinută în deplasare, la Unirea Urziceni.

Braşovenii au început în forţă meciul, iar în minutul patru, Marian Cristescu a deschis scorul, marcând printr-o lovitură de cap din şase metri. Trei minute mai târziu, „galben-negrii" au ratat o ocazie monumentală, însă Nicu a respins de pe linia porţii şutul lui Teixeira.

În minutul 15, Nuno Viveiros a scăpat singur spre poarta lui Curcă, însă fostul portar de la Dinamo l-a blocat în careu. În minutul 43, Epaminonda Nicu a şutat în bară din şapte metri, după o respingere greşită a fundaşilor braşoveni. Repriza a doua a fost săracă în faze de poartă, ambele echipe dând impresia că se muţumesc cu rezultatul de pe tabelă.

Însă, fatidicul minut 89 s-a dovedit a fi cu ghinion pentru formaţia de la poalele Tâmpei. Iulian Apostol a transformat impecabil o lovitură liberă de la 20 de metri, direct sub transversală, şi a stabilit scorul final. Cu 26 de puncte acumulate, FC Braşov este pe locul 11 în Liga I, în timp ce Unirea este penultima în clasament, cu 19 puncte.

Unirea Urziceni - FC Braşov 1-1

Au marcat: Apostol '89 - Cristescu '4

Unirea Urziceni: Curcă - Buşcă, Mustaţă, Epaminonda, Toşca - Homei ('50 Scărlătescu), Blay ('78 Teuşan), Apostol, Tobă - Rusescu, Mihalcea

Antrenor: Marian Pană

FC Braşov: Marc - Rusu, Diego Gaucho, Oros, Cristi Ionescu - Toloza - Nuno Viveiros ('20 Năstăsie), Ilyes, Cristescu ('88 Cardoso), Williams ('72 Voicu) - Teixeira

Antrenor: Antonio Conceicao  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos: