Braşov: Taxe mai mici la Registrul Comerţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patronii de firme vor scoate din buzunar mai puţini bani

Toate tarifele pentru serviciile de asistenţă prestate de oficiile Registrului Comerţului s-au diminuat cu 10% începând cu această lună.

Tariful pentru îndrumarea prealabilă privind formalităţile legale pentru constituirea şi înregistrarea firmelor sau a persoanelor fizice autorizate a scăzut de la 22 de lei pe oră, la 19,8 lei.

De asemenea, taxa pentru redactarea unor modificări în actele constitutive a scăzut la 49,5 lei, la acest tarif adăugându-se 10% pentru orice element suplimentar. Darea de dată certă costă 10,8 lei, faţă de 12 lei, cât era până acum, iar tariful pentru tehnoredactarea diferitelor cereri şi declaraţii a scăzut de la 3 lei, la 2,7 lei pe pagină. Acest tarif nu cuprinde însă onrariul notarului sau a evaluatorului, taxa de timbru judiciar sau taxele legale ale emitentului.

Urgenţele se plătesc la tariful normal

De asemenea, taxa de redactare a actului constitutiv iniţial sau în formă actualizată a scăzut de la 180 la 162 de lei. Totuşi, tariful suplimentar de 30% pentru soluţionarea cererii în termen de 48 ore se va menţine.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos