Braşov: Parastas cu gogoşi, pentru „moartea dreptului la proprietate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Ocolitoarea Braşovului, Vankay a împărţit gogoşi şoferilor nervoşi că trebuie să intre prin oraş, pentru că Ocolitoarea Braşovului a fost blocată pentru a noua oară de protestatarul braşovean.

Cu toate că a fost la un pas de a face puşcărie în urmă cu 2 zile, pentru că a blocat un drum de utilitate publică, Ladislau Vankay a recidivat. Ocolitoarea oraşului a fost din nou blocată de braşoveanul care a obţinut prin hotărâre definitivă şi irevocabilă terenul pe care a fost construită breteaua.

„Am primit doar «gogoşi» de la Primărie aşa că asta împart şi eu acum. Gogoşi pentru moartea dreptului la proprietate din România, chiar de Ziua Morţilor”, le-a spus Vankay tuturor şoferilor cărora le-a blocat drumul.

Oamenii legii au ajuns şi ei la faţa locului şi au redirecţionat traficul prin oraş. Odată ce a terminat de împărţit pomana, bărbatul şi-a adunat lucrurile şi a plecat, înainte de a fi din nou luat pe sus de poliţişti. A lăsat însă drumul blocat cu un lanţ. Oamenii legii au chemat un lăcătuş care a tăiat „bariera” şi traficul a fost reluat în jurul orei 12.15 minute.


Cum a blocat Vankay drumul în trecut, vedeţi în:


Vankay, la un pas de închisoare

780.000 de euro ceruţi pentru terenul de sub pod

Cărămizi pe Ocolitoarea Braşovului

Ocolitoarea Braşovului, blocată cu acte în regulă?

Intrarea în Braşov, luată în posesie