Braşov: Harta piscinelor în care ne putem răcori vara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La munte a venit în sfârşit căldura, iar piscinele din tot judeţul şi-au deschis porţile pentru doritori. Vă puteţi bucura de cinci tobogane şi un bazin de sărituri la Laguna Albastră, iar sâmbătă sunteţi invitaţi la un Latino Summer Party, la Paradisul Acvatic.

Sezonul „bălăcelilor" s-a deschis oficial la Braşov. Cel mai mare complex de agrement acoperit din România vă invită sâmbătă, începând cu ora 13.00, la o mega distracţie. Trupa „Mandinga" petrece cu voi la un latino summer party în costume de baie. Piscinele exterioare, terenul de volei pe nisip, cele peste 1.600 de sezlonguri şi locul de joacă pentru copii sunt ingredientele speciale ale unei zile perfecte petrecute la piscină.

Biletul de intrare pentru două ore costă 30 lei/persoană, trei ore costă 40 lei, iar dacă vreţi să vă distraţi toată ziua trebuie să plătiţi 55 de lei. Pentru copiii de până în doi ani intrarea este gratuită, iar pentru cei care măsoară până în 1,30 metri costă 25 de lei.

Cinci tobogane la Laguna Albastră

Şi Complexul Laguna Albastră din Făgăraş s-a deschis porţile pentru iubitorii de distracţie. Pe lângă piscina mare, încălzită la 22 de grade Celsius, şi cele trei piscine pentru copii, deschiderea de sezon aduce începând cu acest weekend, cinci tobogane de apă şi un bazin semiolimpic cu trambuline şi culoare pentru înot.

Tot la Făgăraş vă puteţi delecta la un pescuit sportiv dacă plătiţi o taxă de zece lei sau puteţi juca fotbal şi tenis. Pentru că după atâta efort trebuie să luaţi şi masa, aveţi de ales între o pizzerie şi un restaurant cu o capacitate de 400 de persoane.

Un bilet de intrare pentru toată ziua costă 20 de lei, iar pentru copii 15 lei.

Piscina în aer liber „Garden Club", situată pe B-dul Grivitei, la ieşirea spre Târgu Mureş are o capacitate de 300 de persoane, iar apa va fi încălzită la 25 de grade Celsius. Aici vă veţi putea relaxa pe sezlonguri, sub umbrele sau vă puteţi răsfăţa la saună, bar sau pizzerie.

În timpul săptămânii biletul de intrare costă 25 de lei/persoană, iar în weekend 35 de lei. Copiii sub trei ani au acces gratuit la piscină, iar pentru cei până în şapte ani părinţii vor plăti jumătate din costul biletului.

De asemenea, Aqua Park-ul situat pe terenul fostului Ştrand din cartierul Noua ar putea fi redeschis vara aceasta. În prezent, firma care administrează parcul reamenajează zona şi încearcă să obţină toate avizele de funcţionare.

Distracţie la ştrandul din Codlea

Weekendul viitor şi ştrandul din Codlea îşi deschide porţile pentru public. Dacă alegeţi bazinul din Codlea veţi beneficia de plajă, bucătărie, bar, cafenea, terase, locuri pentru corturi, terenuri de tenis de picior, volei şi un cort de 30 metri pătraţi cu canapele. Intrarea va costa zece lei pentru adulţi şi cinci lei pentru copii.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos: