UPDATE -Brăila:Medicii monitorizează non stop funcţiile vitale ale femeii care a ajuns la spital cu o bucată de salam în anus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrâna de 73 de ani este menţinută în viaţă de aparate la Secţia Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe

Felicia Chiscăneanu, femeia de 73 de ani care a ajuns în comă la spital cu o bucată de salam în anus, este în continuare inconştientă, fiind cuplată la aparatele de menţinerea artificială a funcţiilor vitale.

„Deşi facem tot ce este omeneşte posibil pentru salvarea vieţii bătrânei, prognosticul este încă rezervat. Starea sa este stabilă, dar nu a ieşit încă din starea de comă. Funcţiile vitale îi sunt monitorizate non-stop, echipa medicală fiind gata să intervină atunci când va fi necesar" ne-a declarat dr. Cristian Pricop, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţe.

Şi poliţiştii sunt ţinuţi la curent cu starea de sănătate a pacientei. Ei speră ca bătrâna să-şi revină cât mai repede, iar atunci când starea sa va permite să o poată chestiona asupra modului în carea s-a petrecut evenimentul.

Între timp Andrei Famin de 74 de ani bărbatul care a introdus salamul în anusul femeii a fost audiat de poliţişti. El este cercetat în stare de libertate nefiind încă formulată vreo acuzaţie de natură penală împotriva sa.