Primăria Brăila a demarat o acţiune de capturare a câinilor comunitari de pe străzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunea de ridicare a câinilor fără stăpân va continua şi zilele următoare Foto: arhivă Adevărul

Primarul Marian Dragomir a postat un filmuleţ pe o reţea de socializare, în care este prezentată acţiunea de capturare a câinilor vagabonzi, dar şi reacţia unor brăileni, care au refuzat să lase patrupedele pe mâna reprezentanţilor societăţii de ecarisaj.

În urma mai multor reclamaţii primite de la brăileni, municipalitatea a decis să reia acţiunea de capturare a câinilor fără stăpân. Oamenii se plâng că nu mai pot ieşi din case după lăsarea serii pentru că sunt atacaţi de haitele de câini comunitari.

Aceştia susţin că s-au adresat în mai multe rânduri autorităţilor pentru a rezolva problema, dar s-au lovit mereu de refuzul unor brăileni de a permite personalului de la firma de ecarisaj să ridice animalele de pe străzi. 

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a postat chiar şi un filmuleţ pe o reţea de socializare pentru a sublinia faptul că sunt persoane care se declară iubitoare de animale, dar care nu fac nimic pentru a le lua de pe străzi.

În ciuda ”protestelor”, mai mulţi câini fără stăpân au fost ridicaţi de pe străzile din Brăila, acţiunea urmând să continue şi în perioada următoare.