Pompierii brăileni au intervenit pentru stingerea a cinci incendii într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, 4 ianuarie, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila au intervenit pentru limitarea şi lichidarea a cinci incendii. Nicăieri nu s-au înregistrat victime.

La ora 13.00, Garda de intervenţie Făurei a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată pe DJ 203, la ieşire din oraşul Făurei. Cauza probabilă care a dus la producerea incendiului a fost un foc deschis şi a ars vegetaţia uscată pe o suprafaţă de circa un hectar.


La ora 14.55, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran pe strada Rândunicii din municipiul Brăila. Cauza probabilă a fost foc deschis, au ars circa 150 mp. vegetaţie uscată, 50 kg deşeuri hârtie şi circa 30 ml izolaţie la conductele de termoficare.


La ora 16.30, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism care se deplasa pe Calea Călăraşilor din municipiul Brăila. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un scurtcircuit la instalaţia electrică. A ars instalaţia electrică în partea stângă faţă autoturism.


La ora 18.05, Detaşamentul 1 de pompieri Brăila a intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran din municipiu, Ansamblu ANL Lacu Dulce. Au ars circa două hecatre vegetaţie uscată.


La ora 23.10, Garda de intervenţie Ianca a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din oraşul Ianca. Împrejurarea care a dus la producerea incendiului a fost un scurt circuit la instalaţia electrică. Au ars circa 100 mp. izolaţie vată minerală la acoperişul casei de locuit şi bunuri dintr-o cameră de locuit.