News Alert: Casiera de la Agenţia Loto a fost amendată fiindcă jaful anunţat de ea era fals/Femeia a găsit banii acolo unde spune că i-a "uitat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casiera care sâmbătă a declarat la poliție că a fost jefuită și-a schimbat declarația după ce în cursul zilei de astăzi și-a amintit unde a pus banii rezultați din încasări. Femeia a avut cei 1.500 de lei în tot acest timp în interiorul Agenției.

Tița Bolboacă, casiera Agenției Loto de lângă „Modern" care sâmbătă a alertat poliția după ce a constatat că-i lipsesc aproximativ 1.500 de lei a dat din nou declarații la Poliție. Astăzi, femeia a declarat că a găsit banii în interiorul Agenției.

Casiera și-a amintit că sâmbătă dimineață a început să facă monetarul, dar a fost întreruptă de un client. A pus banii într-un caiet, la păstrare și a uitat de ei. Abia după vizita tânărului a constatat lipsa banilor și a alertat Poliția.

Pentru fapta sa, casiera a fost sancționată.

„Femeia a primit 500 de lei amendă conform Legii nr. 61, articolul 2, punctul 13, pentru alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menținere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, sau, după caz, prin solicitarea intervenției la fața locului, fără motiv întemeiat", a precizat inspector Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Citiţi detalii în Adevărul de Seară de Brăila.

Galerie foto şi video pe braila.adevarul.ro