Maşina unui adolescent de 18 ani a fost blocată de poliţişti în trafic, după ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii pentru că nu avea permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 18 ani a pornit într-o cursă nebunească cu autoutilitara Poliţiei pe urme, în contextul în care poliţiştii îi făcuseră semn să oprească, dar şoferul de ocazie a refuzat să se conformeze.

Pe 18 iunie, poliţiştii din cadrul secţiei 5 Poliţie Rurală Viziru au efectuat semnalul regulamentar de oprire în trafic a unui autoturism care se deplasa pe DJ 203, pe raza localităţii Zăvoaia.

”Întrucât conducătorul auto nu a oprit, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, şoferul oprind ulterior pe o altă stradă a localităţii”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

După ce l-au legitimat, poliţiştii au descoperit că este vorba despre un tânăr de 18 ani, din Brăila, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Adolescentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand fiind negativ, pe numele său fiind deschis acum un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.