Brăila: Unul dintre cei doi tâlhari a fost prezentat instanţei de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brăila: Unul dintre cei doi tâlhari a fost prezentat instanţei de judecată

Doi tineri din judeţul Brăila s-au gândit că pot face rost de bani nemunciţi în doar câteva minute şi i-au furat unei femei care mergea pe stradă poşeta. Incidentul s-a petrecut pe 10

Doi tineri din judeţul Brăila s-au gândit că pot face rost de bani nemunciţi în doar câteva minute şi i-au furat unei femei care mergea pe stradă poşeta. Incidentul s-a petrecut pe 10 aprilie, iar luni după amiază poliţiştii au luat măsura reţinerii pe ordonanţă pentru complicitate la tâlhărie a lui Stelian D.

Astăzi el a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Pe Florin Marian M. poliţiştii încă îl caută pentru a-l trage la răspundere.

Florin Marian M., 25 ani din comuna Traian şi Stelian D., 19 ani din Berteştii de Jos au atacat-o la începutul lunii aprilie pe Victoriţa A., din Brăila în timp ce aceasta se afla pe bulevardul Dorobanţilor la intersecţia cu strada Albina. Cei doi i-au smuls femeii poşeta în care avea bani şi un card bancar.
Suspecţii au fost identificaţi de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale care au făcut cercetări în acest caz.