Braila: Luna septembrie, plină de distracţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braila: Luna septembrie, plină de distracţie

Luna septembrie, marcată de zece evenimente artistice. Vor avea loc atât manifestări sportive, cât şi culturale.

Distracţia începe chiar de duminică şi se adresează copiilor care au abilităţi sportive.  Începând cu ora 10.00, microbiştii îi pot vedea în acţiune pe “mini fotbaliştii” de la Cluburile de fotbal Pressing Brăila şi Arsenal Ianca. Ei se duelează pentru "Cupa piticilor la fotbal". Cu acest prilej, părinţii prezenţi îşi pot înscrie copiii la fotbal.

Pe 12 septembrie, de la ora 10.00, în parcarea Promenada Mall are loc un raliu auto. Concurenţii se întrec pentru “Cupa Mak”. Tot în aceeaşi zi, dar de la ora 18.00, are loc o demonstraţie Kenjutsu. Arta de a mânui sabia japoneză va fi prezentată de 30 de experţi din întreaga ţară.


Promenada Mall dedică ziua de 13 septembrie copiilor. Astfel, de la ora 10.00 şi 17.00, activităţile sunt dedicate în excusivitate celor mici. Ei sunt privilegiaţi pentru că se apropie cu paşi repezi noul an şcolar. Copiii sunt invitaţi să participle la jocul piraţilor, sacii zburători, scaunele muzicale, ştafeta de baloane, raţele şi vânătorii sau la minicampionatul de fotbal. Pentru “efortul depus”, micuţii vor fi răsplătiţi cu premii şi cadouri surpriză. Toate aceste activităţi dedicate copiilor sunt posibile graţie noului spaţiu de joacă “Maciupiciu Dego”, din cadrul Promenada Mall.


Pe 19 septembrie, de la ora 19.00,  în recital, la Promenada Mall este invitat Ducu Bertzi. Cu acest prilej este lansat şi site-ul Promenada Mall. Ultimul eveniment al lunii este programat pe 26 septembrie. De la ora 19.00, la Promenada va concerta live trupa Taxi.


Toate manifestările lunii septembrie sunt organizate sub sloganul “Promenada Mall  vă oferă cumpărături şi divertisment de nota 10”.