Bătrână jefuită în propria casă. Un bărbat mascat a ameninţat-o cu un cuţit ca să-i spună unde ţine banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 30 de ani a fost reţinut de poliţişti sub suspiciunea de tâlhărie. Asupra sa s-a găsit o sumă de bani, despre care oamenii legii cred că a fost sustrasă de la o bătrână de 83 de ani.

Pe 7 februarie, poliţiştii brăileni l-au identificat pe un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Brăila, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

”Bărbatul, având faţa acoperită cu o cagulă, ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unei femei, în vârstă de 83 de ani, din municipiul Brăila,  pe care ar fi ameninţat-o cu un cuţit şi cu acte de violenţă şi i-ar fi sustras suma de 700 de lei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Suspectul a fost depistat pe raza municipiului Brăila, fiind condus la sediul Poliţiei pentru cercetări. Cu ocazia efectuării percheziţiei corporale, asupra bărbatului de 30 de ani a fost gasită suma de 550 de lei, bani ce ar fi fost sustraşi de la persoana prejudiciată.

Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de arestare preventivă.