Bărbat găsit decedat pe Faleza Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au întocmit dosar penal

Ofiţerul de serviciu de la IPJ Brăila a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenţă 112, de către un bărbat de 31 de ani, din Brăila, cu privire la faptul că a găsit, pe Faleza Dunării, cadavrul unui bărbat.

În urma sesizării, s-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a constatat că, pe faleză, între ştrand şi Moara Violatus, în spatele unei sculpturi metalice, amplasate pe spaţiul verde, se afla cadavrul unui bărbat de aproximativ 55-65 ani, care era întins şi învelit de la genunchi în jos cu o plapumă, fiind îmbrăcat cu un cojoc şi mai multe pulovere.
Asupra victimei nu a fost găsit niciun act din care să-i rezulte identitatea, iar pe corp nu au fost constatate urme vizibile de violenţă.
La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, care a constatat decesul bărbatului, luându-se măsura transportării acestuia la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte a morţii.
La data de 12 decembrie a.c., a fost efectuată necropsia şi s-a stabilit că cel în cauză a decedat în urma insuficienţei cardio-respiratorii acute survenite pe fondul unei pneumonii, pe corp nefiind constatate semne de violenţă.
În continuare, poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării persoanei decedate.