Accident rutier soldat cu o victimă. Un biciclist nu a acordat prioritate, iar şoferul implicat în evenimentul rutier era beat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, de 38 şi 49 de ani, sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe 27 mai, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Târgovişte din municipiu, la intersecţia cu strada Smârdan, a lovit un biciclist, în vârstă de 38 de ani, care nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului.

”În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijri medicale. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând ca avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,61 mg/l, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.