A băut până nu a mai ştiut de el şi apoi s-a urcat la volan. Plimbarea pe străzile din Brăila s-a încheiat după ce şoferul turmentat a pierdut controlul maşinii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un brăilean de 60 de ani a consumat băuturi alcoolice şi apoi a decis că asta nu ar fi o problemă pentru a conduce maşina personală. La un moment dat, a pierdut controlul autovehiculului şi a acroşat un alt autoturism, dar, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Pe 10 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Brăila l-au depistat în trafic pe un brăilean, în vârstă de 60 de ani, care, în timp ce conducea autoturismul pe strada Comuna din Paris, dinspre Şoseaua Focşani către Şoseaua Râmnicu Sărat, a acroşat un alt autoturism, avariindu-l.

”Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibaţie alcoolică de 0,97 mg/l în aerul expirat, şi a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Pe numele acestuia, poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.