Trei persoane din Botoşani au murit intoxicate într-o pivniță

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: www.btonline.ro

Două persoane, un bărbat şi prietena lui, din Botoşani, au murit, duminică după-amiază, iar un al treilea bărbat a murit la scurt timp la spital.

Astfel, patru persoane împreună cu mai mulţi prieteni au mers, duminică, la un grătar la o fermă din Orăşeni Deal, localitate situată la aproximativ zece kilometri de Botoşani, iar la un moment dat unul dintre bărbaţi, în vârstă de 37 de ani, a coborât în pivniţă pentru a lua ceva.

Din cauză că bărbatul întârzia să se întoarcă, prietena lui în vârstă de 33 de ani a coborât după el şi pentru că nici ea nu revenea, un alt bărbat în vârstă de 38 de ani a mers după ea.

Soţia ultimului, în vârstă de 29 de ani, a intrat şi ea în pivniţă, unde i-a găsit pe cei trei în stare de inconştienţă lângă scara din pivniţă şi a leşinat, iar un bărbat a scos-o de acolo şi a sunat la 112, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani intervenind şi scoţându-i pe cei trei din pivniţă.

Purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Doina Lupu, a declarat că cei trei au fost preluaţi de echipaje ale Ambulanţei şi SMURD şi transportaţi la spital.. Bilanţul morţilor se ridică la trei.