Primele concluzii în cazul tânărului mort sub nasul poliţiştilor: Avea coaste rupte şi a murit din cauza unei hemoragii interne!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Isac (34 ani) stânga foto

Legiştii au stabilit că Dragoş George Isac( 34 ani) avea leziuni interne. Rezultatele sunt preliminare. Procurorii au cerut noi analize.

Raportul medico-legal confirmă o parte din acuzaţiile aduse de rudele tânărului care a murit vineri seară în postul de poliţie Mihălăşeni în timp ce era audiat pentru nişte furturi mărunte. „ În urma necropsiei s-au descoperit leziuni interne. Rezultatele sunt preliminare. Aşteptăm rezultatele histopatologice", a spus procuror Aurel Simion, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Legiştii au stabilit că o hemoragie internă i-a adus moartea lui Dragoş George Isac. Ce anume a provocat această hemoragie internă nu se ştie până la această oră. De asemenea, raportul medico-legal arată că tânărul de 34 de ani avea o alcoolemie de peste 2 la mie.

În aşteptarea analizelor suplimentare care vor face lumină în acest caz, poliţiştii au fost chemaţi să dea explicaţii superiorilor cu privire la ce s-a petrecut în postul de poliţie vineri seară. „ A fost demarată o anchetă internă. Dacă se va stabili că agenţii sutn vinovaţi de moartea tânărului, aceştia vor fi traşi la răspundere", a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani.

Faţă de cei doi poliţişti, procurorii nu au dispus începerea urmăririi penală.

Vezi aici cum s-a petrecut totul şi ce acuzaţii sunt aduse poliţiştilor din Mihălăşeni!